Novetats
 

*******

Iniciem la temporada 2022/2023 amb diverses novetats com a necessitats bàsiques per al correcte funcionament de les EEM.

 

Roba i complements

En primer lloc, contem amb el nou pack de roba de vestir, complements i/o motxilla per a totes les EEM. Cal recordar que l’Ajuntament subvenciona el 50% de cada prenda de roba. Hi ha diversos packs però, especialment, mencionar que el pack imprescindible té un valor de 15 euros (amb el descompte inclòs). 

Aquest pack imprescindible conté el polo d’estiu i el seu pantaló curt. El motiu principal és que totes les EEM hem de tindre una vestimenta bàsica en comú que ens identifique allà on anem. A més a més, tant les presentacions com les cloendes són en època d’estiu. Podeu passar per Atmosfera Sport des del 6 al 20 de juny per a fer la reserva de la vostra vestimenta.

 

Millora de la instal·lació del camp de futbol

En segon lloc, des de la Regidoria d’Esports trobem totalment necessària la millora de la instal·lació esportiva del camp de futbol. Des del 2007 que no es fa cap millora i ha arribat el moment. Aquestes són les actuacions que van a fer-se per a la temporada 22/23:

  1. Canvi de la gespa artificial
  2. Substitució de les banquetes
  3. Canvi de les porteries de F8 i F11
  4. Substitució i millora del rec
  5. Nou marcador electrònic

També s’està treballant per tindre una grada.

 

Nou conserge

Per altra banda, per primera vegada en la història esportiva del Verger anem a tindre conserge per a tota la zona esportiva (camp de futbol, pista poliesportiva, carrer de la pilota).

 

Projecte en la pista poliesportiva

En quart lloc, des de la Regidoria d’Esports conjuntament amb els tècnics municipals estem realitzant un projecte per a tancar els laterals de la pista poliesportiva i incloure-hi grada.

Per últim i com a regidor d’esports quede a la vostra disposició per al que necessiteu.

 

Salut i esport
Miguel Pou Pérez

 

 

MATRÍCULES ESPORTIVES